grid-agency-online-advertsing.jpg

Facebook adverteren

Met adverteren op Facebook zet je één van de meest effectieve manieren in om makkelijk en snel gevonden te worden met jouw product, dienst of service.

De voordelen zijn o.a.;

  1. veel effectiever dan een advertentie, flyer of in bijvoorbeeld een driemaandelijks magazine,
  2. direct bouwen aan jebestaande én nieuwe klantrelaties, het geeft je ook inzichten in hoe en wanneer jouw klanten interacteren met jouw boodschap,
  3. kostenbesparender t.o.v. printmedia. Veel drukwerk wordt tenslotte niet (meer) gelezen en belandt vaak direct in de papierbak. Je betaalt dus ook niet meer voor onnodig materiaal. 

Of het nu een aanbieding, kennismaking of langlopendere dienst of service is die aandacht behoeft. Je bereikt je (toekomstige) doelgroep vele malen sneller! 

Wat doet Grid?

  • We nemen je mee in de wereld van het online media aanbod, zo helpen we je niet alleen met met het maken van de beste vormen van adverteren, maar weet je ook wat er gebeurt met je budget.
  • Daarnaast richten we de campagne voor je in; van het inzetten van de juiste keywords, tot het maken van alle elementen van je campagne elementen
  • Uiteraard ontvang je een uitgebreide de-brief met daarin de behaalde statistieken, inzichten en wat het je heeft opgeleverd.
  • Voor de eventuele follow-ups staan we stand-by met alle opgedane inzichten om je volgende campagne nog beter en scherper in te zetten. Zo staat je campagne niet op zichzelf, maar creëren we een proces van uitzetten, analyseren, bijsturen en weer live zetten.