ONLINE DIENSTEN

Van online strategische planning, tot online branding- of online positioneringsanalyse.

Een strategische onlineplanning en het goed toezien hierop (strategisch management) draagt bij aan het succesvol laten groeien van je bedrijf. Het wordt vaak voorafgaand aan een kalenderjaar opgesteld en / of aan het begin van een project. Met een online strategisch plan geef je richting aan je uitvoering en liefst zo concreet dat ook kan worden vastgesteld of je strategische doelen ook worden bereikt.

Afhankelijk van de behoeften van klanten (van kleine startups tot middelgrote bedrijven), levert Grid Agency graag een duurzame verandering met daaraan gekoppeld een inzichtelijke en meetbare groei. Neem contact op en ontdek hoe Grid Agency je kan helpen bij het structureel realiseren van succes in de toekomst.

pen%20near%20black%20lined%20paper%20and%20eyeglasses_edited.jpg

STRATEGISCHE PLANNINGSSESSIE

Bereik je online doelen

Dankzij jarenlange online ervaring, capaciteiten en expertise om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Grid Agency combineert inzichten en skills om de online processen binnen je bedrijf te ontwikkelen of transformeren. Het helpen van klanten bij het vormgeven en snel inzetten van tactische werkwijzen zijn de manier om je bedrijf nu en straks goed te kunnen sturen.

Brainstorming_edited.jpg

ONLINE BRANDING & ONLINE POSITIONERING ANALYSE

Wordt zichtbaar en onderscheidt je

Vergroot je zichtbaarheid en bereik je doelgroep met de juiste targeting en online mediamix.

Online branding is niets meer dan het positioneren van je bedrijf, product of dienst als merk op de markt.

Hiervoor heb je je online strategie al bepaald en werk je vervolgens keihard aan de invulling van je bedrijf / merk. Weten wat je bedrijf of merk ademt, is de zuurstof en katalysator voor jouw groei. Of het nu consumenten of de zakelijke markt is. Je online kanalen zijn daarbij de zichtbare touchpoints jouw bedrijf het gezicht vormt naar buiten toe. Welke toon, uiting of vorm dan ook op je site, social media, emailings of online advertising; een goede mix helpt je klanten dan enorm om voor jou te kiezen.  

Hulp nodig bij het plannen of uitvoeren van je volgende project? 

Business%20Meeting_edited.jpg

INLEIDEND CONSULT

Ontwikkel uw bedrijf

Wij onderzoeken wat organisaties doen om relevant en concurrerend te opereren in deze snel veranderende wereld en analyseren welke aanpak het beste werkt. Vervolgens stellen we een strategie op met behulp van smart tools en globale fondsen om de implicaties van alle keuzemogelijkheden te begrijpen. Neem contact op voor meer informatie over hoe deze service u kan helpen.

 

WAT HEB JE NODIG?

Digital marketing op maat

Of het nou om een complete online strategie is, het opzetten van een webshop tot het creëren van je eigen online platform; geen vorm is te gek. Maar weten wat je online koers is, daar zit voor veel ondernemers en organisaties de crux. Veel ondernemers hebben een goed zicht op wat ze kunnen en hoe ze dit goed moeten doen. Echter hoe dit online op te zetten en uit te bouwen is vaak een volgende stap die ze niet zelf eenvoudig weten te maken. Met een goed grid krijg je grip op je koers en hoe er te komen. Neem gerust contact op om te weten hoe dit er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien!

SEO - ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Maak je bedrijf goed vindbaar voor zoekmachines met SEO

SEO is de afkorting voor search engine optimisation, oftewel; zoekmachineoptimalisatie en in begrijpelijke taal; hoger komen in Google. Het lijkt het wondermiddel voor online vindbaarheid van je site. Alleen is er niet één toverdrank om het ineenkeer op te lossen voor jouw site. Vindbaarheid creeër je en bouw je, net als een gedegen merk of bedrijf. Het is één van de meest duurzame en efficiënte online marketingtactieken, die je met de juiste aanpak veel kan opleveren. 

Weten hoe je dit voor jouw bedrijf goed opzet, opvolgt en vooral langdurig inzet?Geef een seintje! 

SEO COPYWRITING

Hoger komen in de Google zoekresultaten? Dan is SEO copywriting het pad om te volgen. Waarom? Hiermee kun je jouw content optimaliseren voor de populairste zoekmachine ter wereld. Om te weten wat en wie je wilt bereiken én hoe je precies hoger komt in Google, hangt van een aantal elementen af. Een SEO-copywriter kan je daar heel goed bij helpen. Hierbij is het vooral belangrijk om te schrijven voor jouw lezer, jouw klant. Het gebruiken van trucjes is overigens uit den boze. Google straft je er eerder voor af, dan dat het je beloond. Zorg daarom vooral voor leesbare teksten, die informeren én je helpen beter te scoren...

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

 

06 24238252

©2020 door Grid Agency